Stichting

BestuurderMarc Collet
 Peter Moons

Korte clubgeschiedenis

De eerste vergadering van Rotary Club Zaventem vond plaats op 24 juni 1965 en de club werd officieel erkend op 3 januari 1966. Rotary Club Zaventem werd opgericht met de hulp van Rotary Club Vilvoorde, haar peterclub. Zo stond Rotary Club Zaventem 20 jaar later aan de wieg van Rotary Club Wezembeek-Kraainem en, 40 jaar later, bij de oprichting van Rotary Club Tervuren.

Rotary Club Zaventem telt momenteel 26 leden en 2 ereleden. De club behoort tot de 275 Rotary Clubs die België en Luxemburg rijk zijn.

Onze Activiteiten

• Financiering en organisatie van een jaarlijks Kerstfeest voor de patiënten van de MS-Kliniek te Melsbroek
  • Organisatie van ons jaarlijks “kippenfestijn” fundraising op de laatste zaterdag van april in de MS-Kliniek van Melsbroek ten voordele van al onze sociale projecten
  • Om de twee jaar, organisatie van een cultureel fundraising evenement (bv show van Philippe Geubels en Els De Schepper)