Sociale projecten

Culturele projecten

Cultuurfonds HLL (herdenking Helmut, Léon en Luc) is opgericht door Rotary Club Zaventem om de jeugdwerking en cultuur in Zaventem te bevorderen (via de kunstacademie).
Rotary Club Zaventem ijvert om een bijdrage te leveren aan de culturele activiteiten in haar omgeving. Hiermee onderstreept Rotary Club Zaventem de band met de inwoners van Zaventem en omstreken met als doel een breed publiek in contact te brengen met uiteenlopende uitingen van kunst en cultuur.

Financiële ondersteuning door Rotary Club Zaventem bestemd voor het organiseren van evenementen binnen het territorium van Zaventem ten voordele van jonge musici en andere artiesten. De ondersteuning kan ook het karakter hebben van een prijs als aanmoediging voor de winnaars van een wedstrijd uitgeschreven door of met medewerking van Rotary Club Zaventem.